SIAPAKAH ANDA?

Wednesday, January 26, 2011

KFC DAN EMAS 24 KARAT

dear readers...

td lpas solat maghrib, kawan2 ambe ajak ambe g BP Mall... ambe ikot la... ingatkan nak p tengok wayang but dieorg just nak g makan kat KFC... kat kaunter KFC tu, ambe terperasan la 1 mug sempena sambutan KFC yg ke 500 tahun... opocot... terkejut ambe... dah lame rupenye restoren nie wujud ye... ape yg ambe lg terkejut, kat mug 2 ad tulisan yg dtlis dgn emas 24 karat... amboi... biar btol... agak2 la ad emas btol... klau cam 2 ambe nak lak beli mug tu tiap2 hari... lepas tu lebur n gadai je emas tu n confirm dapat duit punye... dipendekkan cerita, ambe pon beli r satu... RM 8.00 je... huhuhuhu... so, meh ambe share ngn anda semua pic mug nie... if kpda sape2 yg berminat, sila la ke KFC yg berdekatan utk mendapatkannye... if terlambat, x dpt r... jgn salahkan ambe lak tau... huhuhuhu.....

nie la mug nye...
cantik kan designnye...
500 tahun kewujudan KFC diabadikan oleh mug ini...
nie kot tlisan dengan emas 24 karat...


huhuhu.... ambe x nafikan design mug ini memg lawa n non Orthodox... tp yg ambe musykilnye, btol ke tlisan on mug tu emas 24 karat???
perghhhhh.... blh kaya camni ambe... huhuhuhuhu... k la, sekian terima kasih... salam my readers...


2 comments: