SIAPAKAH ANDA?

Monday, November 21, 2011

ORANG LIDI

dear readers...

google punye ni
salam... pekabar my dearest??? ambe harap korang sihat2 selalu... jgn cari masalh atau penyakit yew... 6t sush lak yg tersayang dok fikir tentang korang... well, today, ambe nak share skit tntg satu site kat Internet... site nie just for fun ajew... hahaha... 

td mase dok layan mukebuku, ambe tgk la sorg kwan ambe post something kat wall die... ambe try la bkak... memg stylo la ap yg die buat.. hahah... korg nak tau kew??? meh snie ambe nak tnjukkan... 

mula2, korang tekan ayat nie "orang lidi"... lpas tu korang follow je arahan die smpai hbis... hahahha... hope korang enjoy... hehhehe...

tu jew la... sekian, terima kasih... 

4 comments:

  1. cacat =.= "" jalan herot berot

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete